Belgische federatie van voedselbanken - Migratie naar Office365

no-food-to-waste advNIn 2009 werd bij de federatie een Small Business Server 2008 geïnstalleerd en lange tijd voldeed die aan de verwachtingen. Door het toenemende aantal thuiswerkers/vrijwilligers werd de internetverbinding weliswaar een struikelblok.

Wanneer alle gebruikers gelijktijdig bestanden wijzigen, uploaden of downloaden genereert dat teveel trafiek. Een basis internetabonnement is dan niet voldoende meer. Om investeringen te drukken werd er geopteerd om alle data inclusief e-mails te migreren naar Office365.

Meer dan 100GB aan bedrijfskritische data werden op minder dan 48 uren door middel van onze geteste methodologie eerst gemigreerd naar een lokaal datacenter en vervolgens verrijkt gemigreerd naar Office365.

Meyvaert NV - Implementatie Microsoft CRM 2011 Online

logo MeyvaertNa het begeleiden van een brainstorm werd het sales business proces in kaart gebracht. Vervolgens werd

er een functionele en technische analyse uitgevoerd  en werd de meest passende technologie gekozen.

Uit de analyse bleek dat Microsoft CRM 2011 Online de beste oplossing was. alle gewenste functionaliteiten gedocumenteerd in de functionele analyse werden geconfigureerd en goals werden ingesteld per sales team en sales persoon. Trainingen werden gegeven aan de key users en sales teams.

Techne IT Solutions

logoblauwNa jarenlang gewerkt te hebben met BPA CRM, een op SharePoint 2010 gebaseerd CRM pakket was Techne IT Solutions op zoek naar een pakket dat snel was, overal bereikbaar en geïntegreerd met Outlook 2010. Het antwoord was Microsoft CRM 2011. Aangezien er minder dan 10 gebruikers zouden zijn werd geopteerd voor de Online versie beschikbaar in Office365.

Alle data werd op twee dagen tijd gemigreerd van BPA CRM naar Microsoft CRM 2011 Online.

Marketingcampagnes worden vanaf heden verstuurd via Microsoft CRM 2011 Online en e-mails worden gelinkt aan de juiste organisatie, contactpersoon of opportuniteit zodat er niets kan vergeten worden.

3W Plus vzw

Naar aanleiding van herstructurering werd een bestaande Office365 omgeving opgesplitst in twee gescheiden omgevingen. De volledige migratie werd uitgevoerd tijdens feestdagen en week-end zodat de medewerkers zo weinig mogelijk hinder zouden ondervinden.

Een nieuwe SharePoint structuur werd voor verschillende departementen uitgetekend en in samenspraak ontwikkeld. Dankzij een handige tool kan 3WPlus nu gelijktijdig honderden bestanden uploaden naar Office365 en verrijken met informatie. Zonder tool moet de verrijking per bestand gebeuren wat resulteert in weken werk of onvolledige informatie.

WAT KOST UW MIGRATIE?

Bekijk meteen wat uw migratie naar Office 365 kost. Geen euro meer.

berekenen

GRATIS PROEF ABONNEMENT

Probeer Office 365 meteen uit, 1 maand gratis!

gratis proef