U wenst gebruik te maken van de online diensten van Microsoft – Office 365 - maar weet niet hoe u e-mails, documenten, afspraken en andere informatie die nu staat op uw werkposten en server(s) te organiseren en centraliseren in de Cloud?

Wat houdt dit in?

Eens de volledige set-up van de Office 365 omgeving voltooid is worden alle verschillende bronnen aan informatie verzameld en op basis van die lijst wordt er een actieplan uitgewerkt.

Met behulp van demodata wordt het actieplan nader toegelicht, aan de hand van een demo wordt dan gecontroleerd of het actieplan aan de verwachtingen voldoet.

Eens het actieplan is goedgekeurd worden alle voorbereidingen getroffen en alle informatie gecentraliseerd en gemigreerd naar Office 365.

Vervolgens configureren wij alle toestellen (laptops, pc’s, Ipad, iphone, android, …) zodat u ten volle kan genieten van de voordelen van Office 365.

whitepaper 10 office365 valkuilen

Migreren naar Office 365?

Download de gratis whitepaper:
10 valkuilen bij een Office 365 migratie

 

Voor wie?

Deze dienstverlening is gefocust op bestaande organisaties die al een bestaande infrastructuur met één of meerdere servers hebben.

Waarom kiezen voor Office365 Experts?

Als experts hebben we al heel wat migraties achter de kiezen en kunnen we u adviseren en begeleiden op basis van deze ervaringen.
Of u nu een grote organisatie, een KMO of vzw bent, samen werken we een budgetvriendelijke oplossing op maat uit.

Welk budget moet ik voorzien?

Het te voorziene budget is afhankelijk van de hoeveelheid data, het aantal verschillende bronnen, de tijdstippen, de verrijking van data en verschillende andere parameters. Een exacte prijs kan pas gegeven worden na een beknopte analyse van de bestaande infrastructuur.

Hoe doen we dit?

Op basis van onze ervaringen; opgedaan in voorgaande implementaties ;  hebben we een succesvolle methodologie ontwikkeld. Een checklist van niet te missen punten, valkuilen, toegevoegde waardes en tips & tricks om migraties uit te voeren.
Bovendien beschikken we als enige over software die ervoor zorgt dat u in enkele muisklikken honderden documenten kan selecteren, verrijken met informatie en uploaden naar SharePoint Online.

Meer informatie of een concrete offerte? Contacteer ons!

Wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand formulier of via +32 (0)2 669 00 30.

CTA Formulier
 1. Naam*
  Gelieve alle verplichte velden in te vullen
 2. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 3. Telefoon
  Gelieve alle verplichte velden in te vullen
 4. Organisatie
  Gelieve alle verplichte velden in te vullen
 5. Opmerkingen
  Gelieve een boodschap in te vullen
 6. Controle*
  Controle
  Gelieve de code correct over te typen
 7. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Privacy beleid
 8. Office 365 migratie" />

WAT KOST UW MIGRATIE?

Bekijk meteen wat uw migratie naar Office 365 kost. Geen euro meer.

berekenen

GRATIS PROEF ABONNEMENT

Probeer Office 365 meteen uit, 1 maand gratis!

gratis proef