Office 365 is de ideale oplossing voor starters of kleine ondernemingen die gebruik willen maken van de courante office programma's, en tevens overal toegang tot hun e-mail willen hebben via Outlook.

Gebruik de Office programma's zowel offline als online

U kan de courante office programma's zoals Word, Excel, Powerpoint of Access makkelijk openen in uw browser. Hiervoor is geen connectie met het internet verplicht zodat u dus ook offline makkelijk uw bestanden kan bewerken op een veilige manier.

Professionele e-mail en agenda

Een gebruiksvriendelijke, cloudgebaseerde e-mail met een mailbox tot 25GB per gebruiker. Dit samen met een gebruiksvriendelijke agenda die u makkelijk kan synchroniseren met die van uw medewerkers.

En verder...

Office 365 maakt het leven voor u en uw medewerkers makkelijker. Naast een professionele e-mailclient en de welbekende office toepassingen, zijn onderstaande zaken ook inclusief het starterspakket van Office 365.

  • Gebruiksvriendelijke chat (Lync)
  • Makkelijke website creatie
  • Virusbescherming
  • Antispamfilter
  • Regelmatige updates
  • Makkelijke fileshare
  • Professionele support

Makkelijke opstart

Vul ons trialformulier in en we geven u een gratis proefperiode van 30 dagen zonder enige kosten of verplichtingen achteraf. Zo kan u zelf ontdekken hoe makkelijk het werken is met Office 365, en welke tijd- en geldwinst het zal opleveren voor uw onderneming.

Registreer uw gratis proefperiode van 30 dagen zonder enige kosten of verplichtingen achteraf.
Na de registratie heeft u meteen toegang tot Office 365.

 

Office365 trial small business

Office365 trial enterprise

WAT KOST UW MIGRATIE?

Bekijk meteen wat uw migratie naar Office 365 kost. Geen euro meer.

berekenen

GRATIS PROEF ABONNEMENT

Probeer Office 365 meteen uit, 1 maand gratis!

gratis proef