Office 365 biedt ook voor uw VZW een passende, betaalbare oplossing. U geniet alle functionaliteiten van de vertrouwde Microsoft omgeving tegen een laag maandelijks tarief. Grote investeringen zijn voortaan verleden tijd.

Welke Non Profit organisaties komen in aanmerking voor gratis licenties? 

Non profit organisaties met een maatschappelijk doel die in aanmerking komen voor Socialware komen ook in aanmerking voor gratis Office 365 licenties.

Om gratis licenties te activeren volgt u deze stappen:

     1. Maak uw Office 365 demo account aan via deze link
     2. Microsoft controleert vervolgens of uw organisatie in aanmerking komt voor gratis licenties,
         leden van socialware komen automatisch in aanmerking
     3. U ontvangt hierover bericht van Microsoft en de gratis licenties worden al dan niet geactiveerd

 

Heeft u nog vragen of wenst u hulp bij het overzetten van uw data naar Office 365?
Contacteer ons via onderstaand formulier.

CTA Formulier
 1. Naam*
  Gelieve alle verplichte velden in te vullen
 2. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 3. Telefoon
  Gelieve alle verplichte velden in te vullen
 4. Organisatie
  Gelieve alle verplichte velden in te vullen
 5. Opmerkingen
  Gelieve een boodschap in te vullen
 6. Controle*
  Controle
  Gelieve de code correct over te typen
 7. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Privacy beleid

  

Hoewel het pakket zeer aantrekkelijk geprijsd is (voor VZW's kunnen we vaak zelfs unieke kortingen regelen!) hoeft u zeker niet in te boeten op gebruiksgemak en mogelijkheden.
Enkele van de functies zijn: e-mail en agenda, webvergaderingen, chatberichten, het gemak van het alom vertegenwoordigde office-pakket, team sites, openbare website, bescherming, beveiliging, eenvoudig beheer, automatische updates en een goede ondersteuning.

De leden binnen uw VZW werken altijd en overal samen met Office 365

Office 365 brengt uw documenten naar de cloud. Dit biedt voor de leden van uw VZW heel wat mogelijkheden om de samenwerking te vereenvoudigen. Bestanden zijn nu van overal toegankelijk, vanaf elk apparaat, en dankzij het centraal beheer wordt altijd voortgewerkt op de meest recente versie van een bestand. Documenten delen binnen de organisatie was nooit eenvoudiger dan nu dankzij de intuïtieve interface van de software.

Ons team kan u bovendien helpen om de software in te stellen op uw maat en wensen en voorziet waar nodig opleidingen voor uw medewerkers zodat de mogelijkheden optimaal benut worden.

Aangezien veiligheid vaak een struikelblok blijkt voor bedrijven die toch aarzelen om de overstap naar de cloud te maken geven we hierbij nog de veiligheidsmaatregelen die Microsoft hanteert:

 • uw documenten worden opgeslagen in datacenters van Microsoft partners. Deze datacenters zijn op het vlak van hardware redundantie veel veiliger dan wat men individueel kan realiseren. Bovendien zorgen zij voor de nodige anti-virus en anti-spam preventie en worden consequent backups bijgehouden.
 • Client connecties met Office 365 gebruiken SSL/TLS encryptie voor het beveiligen van Outlook, OWA, Exchange, ActiveSync, POP3 en IMAP.
 • Informatie je opgesalgen wordt in Office 365 wordt geëncrypteerd met 256-bits AES encryptie. Dit omvat alle discs op de mailbox servers, inclusief mailbox database bestanden, transactie log, search content, transport database files, enz